Business

Ondernemer bij fake afspraak beroofd van geld, documenten en telefoon


Politie gearriveerd op locatie

Een ondernemer in Suriname is maandag door twee gemaskerde mannen overvallen en beroofd. Dit gebeurde aan de Putcherweg, waar de man een zakelijke afspraak dacht te hebben met de daders.

Iemand belde het slachtoffer voor het opzetten van een tent in de 3e zijstraat van de Putcherweg. Zoals afgesproken reed de ondernemer naar de afgesproken locatie, om een en ander op te meten. Toen hij ter plaatse arriveerde maakte hij aanstalten om de persoon te bellen. 

Op dat second vielen twee rovers, van wie een gewapend met een vuistvuurwapen, hem aan. Onder bedreiging van het wapen werd hij beroofd van een zwarte schoudertas inhoudende 21.000 SRD, een portemonnee met daarin 300 USD, bankpasjes en een ID-kaart. Ook zijn iPhone werd afgepakt. 

Één van de rovers haalde de autosleutel uit het contact en gooide die vervolgens in het bosschage. De criminelen waren met een zwart gelakt voertuig ter plaatse. Na de daad reden zij vanuit de Putcherweg naar de Sir Winston Churchillweg.

De politie van Houttuin werd gewaarschuwd die ter plaatse ging voor onderzoek. De ondernemer bleef ongedeerd. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.