Business

Skin Glanz Moederdag Project met veel emoties voltooid – Dagblad Suriname


Pores and skin Glanz heeft een geslaagd Moederdag Venture achter de rug. Dagblad Suriname verneemt van CEO Sima Jimidar, dat het mission al op 7 mei werd uitgevoerd met behulp van sponsoren. Zij plaatste een oproep op social media dat mensen een moeder mochten opgeven die echt behoefte had aan een geschenk.

“Het ging als volgt eraan toe. We kwamen op het opgegeven adres aan en Winston Echteld begon met zang en Elías Fidel Martínez heeft steeds de gitaar bespeeld.

Zodoende werden de mama’s verrast en met een passend lied werd een geschenk overgedragen.” Als geschenk heeft het workforce van SkinGlanz een warme maaltijd en levensmiddelen kunnen schenken aan de moeders. 

Vermeldenswaard is, dat Elías Fidel Martínez uit Argentinië afkomstig is en gast is in Suriname en momenteel op een tour is naar numerous landen. Het workforce heeft persoonlijk mogen zien, in welke situatie bepaalde gezinnen nog wonen.

De moeders waren heel blij met het gebaar en verwennerij. De ontvangst was letterlijk vol emoties, met tranen in de ogen. “Een bijzondere dank gaat uit naar alle sponsoren en een ieder van het workforce die een steentje heeft bijgedragen”, zegt Sima Jimidar.

(Khoesiaal P.)Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.